marți, 5 iulie 2011

DIGESTIA

Problema alimentatiei este una complexa, iar sfaturile legate de componenta meselor ori pozitia din timpul lor sau siesta de dupa acestea variaza de caz la caz. Pentru o digestie completa si corecta, sistemul enzimatic trebuie sa functioneze perfect. Plecind de la aceasta problema, au fost sintetizate produse ce contin enzime digestive, sursa fiind cea animala (de obicei bila de bou),iar in ultimii ani s-au sintetizat enzime avind ca sursa alte materii prime.
Reteaua CALIVIA INTERNATIONAL ofera un supliment alimentar - Digest Ease - cu continut enzimatic de origine complet naturala, fiind un extract vegetal (enzimele din fructul papaya).
Pentru a intelege avantajele acestui produs fata de alte preparate de acest fel, trebuie mentionate citeva enzime mai importante. Astfel:
- in digestia glucidelor este implicata amilaza, care degradeaza amidonul in maltoza, maltaza care desface maltoza in glucoza,iar daca avem alt glucid cum ar fi lactoza, este nevoie de lactaza;
- in degradarea lipidelor este necesara prezenta lipazei pe linga cea a sarurilor biliare;
- in desfacerea proteinelor, organismul foloseste proteaza si tripsina pentru a obtine aminoacizii usor de absorbit de catre mucoasa intestinala.
Trebuie mentionat faptul ca activitatea de desfacere a enzimelor are diferite unitati de masura, iar valorile acesteia din produsul recomandat, acopera cele mai mari nevoi ale digestiei. Astfel, acest produs poate fi util in diverse afectiuni ca: pancreatita cronica, mucoviscidoza (fibroza chistica), dispepsii de diferite naturi ori in cazul unor excese alimentare sau al persoanelor care au o digestie deficitara.
Important de mentionat este ca efectele secundare ale produsului si reactiile adverse sunt ca si inexistente,iar administrarea se face in timpul meselor, indiferent de orice alta medicatie folosita pentru alte afectiuni.
Prin folosirea acestui produs,putem fi siguri ca orice masa bogata sau doar consistenta nu va mai crea acele senzatii neplacute date de o digestie greoaie sau deficitara.
In acelasi scop pot fi folosite si alte produse ale firmei CALIVITA INTERNATIONAL, cum ar fi:
- ACIDOPHILUS WITH PSYLLIUM - pentru mentinerea unei flore bacteriene normale in tractul gastrointestinal;
- PROBIOBALANCE - produs sub forma de tablete masticabile, pentru mentinerea echilibrului interior;
- NOPALIN - acel cactus cu continut ridicat de fibre folosit si pentru curele de detoxifiere si de slabire;
- GREEN CARE - considerat diuretic natural,recomandat mai ales persoanelor in virsta;
- OREGANO OIL - eficient in tulburarile digestive, cu efect de calmare gastrica si stomahic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu